B&B

Onze B&B bestaat uit drie gastenkamers, een eigen entree en ontbijtruimte met koffie en thee faciliteiten. Er is een heerlijk terras, een grote tuin en voldoende parkeergelegenheid.

U kunt inchecken vanaf 15.00, uitchecken voor 11.00 of anders in overleg.

De gehele accommodatie is ook als vakantiewoning met alle benodigde faciliteiten voor maximaal 8 personen te huur. Uw hond is ook welkom, echter alleen in studio De Panneshop. Dit doen we om gasten met een huisdierenallergie ook goed te kunnen ontvangen.
Aan de achterzijde is er een groot overdekt terras en een tuin met tuinmeubilair en liggstoelen. Fietsen kunnen in de schuur gestald en eventueel opgeladen worden.

Klik op een foto om de galerij te openen.Verder is er aan de voorzijde voldoende parkeermogelijkheid op eigen terrein onder de leilinden door. Voor elektrische auto’s is hier een laadpaal beschikbaar.

Ontbijt
Het ontbijt serveren we in de ontbijtruimte op en af te spreken tijdstip.
Uiteraard is er ’s-morgens vers fruitsap en koffie en thee maar ook:
yoghurt, fruit, ei, ontbijtgranen, brood/ broodjes/ hartig en zoet beleg.
Van de ontbijttafel kunt u desgewenst zelf lunchpakketten samenstellen en aanvullen met fruit en drankjes uit de koelkast.
In het geval van een allergie gelieve dit bij de reservering aan te geven, we houden hier dan rekening mee en zorgen voor lekkere vervangende ontbijtprodukten.

Meer info